Coaching Empresarial

Els serveis que oferim dins de l’àrea de COACHING EMPRESARIAL consisteixen en un procés orientat a aconseguir la optimització dels recursos d’una empresa, en totes les seves àrees estratègiques, per tal d’aconseguir-ne la seva transformació.

Construïm una estructura consistent i previsible per la seva empresa. Oferim un ampli catàleg de serveis a mida, tant per empreses petites com mitjanes i grans, per la construcció de solucions empresarials per qualsevol situació o repte amb el que es pugui trobar la seva empresa.

Instruïm, entrenem i acompanyem el seu Equip Directiu en el seu dia a dia i en el camí d’assolir les seves fites, ajudant-los a desenvolupar les habilitats específiques necessàries per assolir-les.

Amb els nostres programes d’entrenament, l’ajudarem a augmentar els seus ingressos i beneficis, a millorar el valor de mercat de la seva empresa i a construir una organització que funcioni per a vostè, obtenint una nova perspectiva del que no està funcionant a la seva empresa i el perquè. Analitzarem quins son els canvis necessaris per obtenir resultats a curt i a mig termini, així com per arribar a una gran transformació a llarg termini.

Farem que vostè deixi de ser un esclau de la seva empresa, aconseguint que sigui la seva empresa que treballi per a vostè.

RELLEU GENERACIONAL: Dins de l’àrea de Coaching, a ESTRATEGO oferim també serveis i programes específics per al complicat i delicat procés de relleu generacional, quan la gestió i direcció d’una empresa establerta fa temps es troba en un moment de canvi, passant de pares a fills.

Aprofitant lo millor que tenen per oferir les dues parts, experiència, maduresa i serenitat per una, i energia il·lusió i noves tècniques i maneres per l’altra, els acompanyem i guiem en el progressiu procés de transició, formant-los en aquells àmbits on hi podessin tenir mancances o oportunitats de millora.

Vols posar-te en contacte amb ESTRATEGO?

Contactar