Màrqueting Digital

A ESTRATEGO oferim un servei de Marketing Digital Integral, treballant en les diferents àrees d’actuació que li permetran millorar la visibilitat de la seva empresa a la xarxa. Oferim serveis de campanya amb implementació, llançament i seguiment per les xarxes socials, SEO i canals de publicitat de pagament.

Els principals serveis de Marketing Digital que oferim son:

  • Campanyes SEO.
  • SEO local.
  • WordPress SEO ready.
  • Publicitat per Google Ads
  • Automatització de Xarxes Socials
  • Community Management
  • Xarxes Socials

CAMPANYES SEO

Posem la teva disposició un equip especialitzat i multi-disciplinar que treballarà tots els aspectes del SEO (posicionament web a Google) amb la finalitat de créixer en tràfic qualificat i amb una alta taxa de conversió a venda.

El tràfic qualificat que s’aconsegueix mitjançant SEO té unes taxes de conversió molt més altes que les que aconsegueixen els habituals canals de publicitat online, essent la seva recurrència més estable i prolongada en el temps i aconseguint que la seva empresa se situï en el TOP3 del seu sector a nivell online (Google).

SEO LOCAL

Servei dirigit a autònoms i PYMES d’àmbit local. No és necessari tenir una pàgina web per contractar un servei de SEO Local.

Es tracta d’un servei especialitzat en posicionament de Google Local: regió, ciutat i barri. Aconsegueix aparèixer en les recerques geo-localitzades d’àmbit local en termes de “a prop meu” / “a prop”.

Amb la implementació d’un GMB correctament configurat aconseguiràs aparèixer, i fons i tot monopolitzar, totes les recerques locals associades al teu sector d’activitat.

El servei de SEO local augmenta de manera notable les visites a les botigues online.

WORDPRESS SEO READY

És un servei exclusiu per llocs web creats amb WordPress. Realitzem la posada a punt en el domini amb la implementació i optimització SEO, ja que abans de treballar el SEO d’una pàgina web, cal que el projecte compti amb una base SEO sòlida.

Aquest servei proporciona tot el necessari per que el seu projecte es posicioni bé a Google. Configurem els paràmetres SEO dins i fora del domini en el seu estat òptim. Millorem el temps de càrrega de la seva web.

PUBLICITAT GOOGLE ADS

Oferim aquí tot el servei integral necessari per una campanya de publicitat orientada a vendre productes i serveis des de Google Adwords, incloent la configuració del tracking d conversions en WordPress o Prestashop, així com la configuració a Google Ads, Google Analytics y Merchants Center.

Incloem també el set-up de la campanya, tests A/B dels anuncis i opció de remarketing per red Display.

En aquest servei de publicitat de pagament totalment complet, implementem, configurem, revisem i millorem la campanya mes a mes per tal de mantenir un ROI positiu creixent.

GOOGLE SHOPPING

La campanya de Google Shopping és el pla recomanat per les inversions de rang mig-baix. Ideal per catàlegs de productes.

És la manera ideal per atraure tràfic a la seva web des de les xarxes socials. La implementació de la campanya inclou segmentació de públic i disseny d’anuncis.

Ideal per aconseguir més seguidors de la seva marca a les xarxes socials i per derivar tràfic a la seva web.

AUTOMATITZACIÓ DE XARXES SOCIALS

Serveix per millorar la presència de la seva empresa a les xarxes socials mitjançant una campanya d’automatització amb paràmetres de recerca, interessos i afinitats de l’usuari a les xarxes.

Assegurem un augment progressiu i continuat de nous seguidors, segmentats i de qualitat. Seguidors 100% reals. Usuaris actius amb interès real pels productes i serveis que anuncia la seva empresa.

Servei econòmic de creixement sostingut a les xarxes socials, aplicat a Instagram, Facebook i LinkedIn.

COMMUNITY MANAGEMENT

És un servei d’expansió i creixement a les xarxes socials.

Creem estratègies d’inbound marketing efectives per generar i treballar la identitat de marca de la seva empresa, augmentant la seva presència en xarxes socials, augmentant els seus seguidors i les interaccions d’aquets amb la marca i mostrant una imatge amable i controlada dels propòsits i virtuts de la seva empresa.

El Community Management actua com benefactor de la marca a Internet i és un escut solvent per tallar possibles conflictes a la xarxa entre el consumidor i l’empresa.

Vols posar-te en contacte amb ESTRATEGO?

Contactar